En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Acil çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Bu nedenle henüz koca bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla yanında iş adımları genellikle şunları dâhilerir:

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle bile önemli binalarda olması kişilerin hayat kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun sinein de kanatlarının tasarımının en sağlıklı biçimde strüktürlması gereklidir. Kanatları fondöten şekilde rast monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar yaşanabilir. Evgin çıkış bapsı kilitli olmamalı ve il ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan azca kata iye binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan henüz aşkın kata sahip binalarda en az 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, istanbul Yangın kapısı fiyatları sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Report this wiki page